BREZOVEC I ČANAĐIJA PROPUŠTAJU KARLOVAC

08.03.2012.


Nakon osvojenih bodova u Zaprešiću Slavena Belupa očekuje još jedno gostovanje i to kod pretposljednjeg Karlovca, koji je u srijedu u prijateljskom ogledu na svom travnjaku s drugoligašem Vinogradarom odigrao neodlučeno – 0:0.

Prema informaciji koju imamo bila je to generalna proba Karlovčana uoči subotnjeg prvenstvenog susreta s našim klubom u kojoj je Karlovac isprobao čak 29 igrača.

No, to previše ne zanima trenera farmaceuta Roya Ferenčinu koji se nada drugoj gostujućoj pobjedi za redom i koji vjeruje da će ovotjedno dobro ozračje, nakon zaprešićkog uspjeha vrlo pozitivno utjecati na susret s Karlovčanima.

Kao što je poznato pravo nastupa u Karlovcu ima i novopridošli povratnik Bojan Vručina što osnažuje optimistička razmišljanja koprivničkog prvoligaša i kojem će trener Ferenčina najvjerojatnije dati određenu minutažu na igralištu kraj Korane.

Nažalost, stručnom stožeru našeg kluba u Karlovcu neće biti na raspolaganju Josip Brezovec koji je u Zaprešiću dobio treću javnu opomenu i mladi reprezentativac (U-19) Dario Čanađija, koji je prošle subote isključen na prvenstvenoj utakmici juniorskih momčadi Dinama i Slavena Belupa.