Božo Mikulić novi je igrač Slaven Belupa

07.08.2019.


Božo Mikulić, stasiti stoper visok 194cm, stigao je na jednogodišnju posudbu u Slaven Belupo iz splitskog Hajduka. Mikulić je rođen 29. siječnja 1997. godine, a u svojoj je karijeri, osim u Hajduku, igrao i u Splitu te u talijanskoj Sampdoriji. U HNL-u je do sada skupio 35 nastupa i četiri žuta kartona, a tome je pridodao i tri nastupa u kvalifikacijama za Europsku ligu. Valja istaknuti da je u mladim reprezentacijama Hrvatske upisao 17 nastupa.

– Nadam se da ću se što prije prilagoditi. Drago mi je da su me dečki i svi u klubu dobro prihvatili. Želja mi je pomoći klubu da ostvari sve svoje ciljeve ove sezone i da se digne nakon nešto lošijeg starta u prvenstvu. Učinit ću sve na svakom treningu da zaslužim svoju minutažu i da ju iskoristim. Nadam se da ću u ovih godinu dana napraviti napredak u klubu o kojem sam čuo sve najbolje – rekao je novi igrač Slaven Belupa.

Mikulić je već odradio prvi trening sa svojim novim suigračima. Registracija za naš klub je još uvijek u tijeku tako da neće imati pravo nastupa protiv Hajduka u nedjelju na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš.

Božo, dobrodošao i sretno ti!