BORAC -SLAVEN BELUPO 1:0

24.01.2018.


  • Arena kup

Nakon što je Slaven Belupo u prvom kolu medulinskog Arena kupa igrao s Interom iz Zaprešića (3:3), u drugom se kolu sastao s bosansko-hercegovačkim prvoligašem Borcem iz Banja Luke te izgubio 1:0.
Pobjednički pogodak za Banjalučane postigao je Karić u 32. minuti susreta.
Naša momčad imala je nekoliko vrlo dobrih prigoda, ali ih nije uspjela iskoristiti tako da je Borac osvojio bodove.
– Prvih 15 minuta naši su igrači uglavnom potrošili vrijeme na razgovore sa sucem i suparničkim igračima koji su u susret krenuli vrlo agresivno. Kasnije su podignuli igru, bili bolji, imali više prigoda, ali su nakon jedne neopreznosti primili pogodak – kazao je nakon utakmice trener Tomislav Ivković te dodao:
– Zadovoljan sam pristupom igri koja je bila bolja nego s Interom. Ipak je vidljivo da naporno radimo, ali sam uvjeren da će vrlo brzo sve sjesti na svoje mjesto – istaknuo je Ivković.

BORAC: Svatović, Ojdanić, Pašagić, Radulović, Dujaković, Karić, Mahović, Burazor, Janičić, Kondić, Veselinović (još su igrali: Bajić, Glišić, Danković, Kunić, Maksimović, Žeravica, Majkić, Čudić, Arsić, Žarić)
Trener: Igor Janković

SLAVEN BELUPO: Marković, Kitanovski, Međimorec, Musa, Vrljičak, Vidović, Arap, Trebotić, Ivanovski, Doležal, Delić (još su igrali: Rebernik, Jovičić, Šarlija, Goda, Puclin, Brković, Mladen, Dolček, Bogojević, Tatar)
Trener: Tomislav Ivković

Strijelac: 1:0 – Karić (32)
Sudac: Mateo Čulić (Marčana)