BOJAN VRUČINA OPET MEĐU FARMACEUTIMA!

05.03.2012.


Danas prije podne Vručina je uz nazočnost direktora kluba Zvonimir Šimunovića i sportskog direktora Romana Sovića potpisao pristupnicu za koprivničkog prvoligaša za koji će igrati do kraja proljetnog prvenstva i danas poslije podne stavit će se pod nadzor trenera Ferenčine.  

Ako će obje strane biti zadovoljne Slaven Belupo i Vručina dogovorit će se o nastavku suradnje, odnosno o produženju ugovora.

Kao što je poznato Vručina nakon povratka iz Grčke ima status slobodnog igrača i pravo nastupa za naš klub imat će već u sljedećem kolu, odnosno u subotu kada Slaven Belupo gostuje u Karlovcu.

Bojan Vručina je svojedobno iz Slavena Belupa bio na posudbi u njemačkom Duisburgu, a nakon povratka i dobrih nastupa za naš klub farmaceuti su ga transferirali u izraelski Hapoel Tel Aviv, odakle je otišao u grčki Panserraikos.

Nema dvojbe, da je s povratkom Vručine Slaven Belupo dobio odličnog strijelca koji je znao zagorčati život mnogim hrvatskim prvoligašima i od kojeg se očekuje da opet bude jedan od glavnih „golgetera“.

Vrlo brzo smo se dogovorili o povratku Vručine u naš klub i mislim da je to dobro za njega i naravno nas. Vručina je iskusan i provjereni strijelac koji je u Slavenu Belupu stekao ime i svi se nadamo da će to pokazati svojim proljetnim nastupima – istaknuo je Zvonimir Šimunović, direktor našeg kluba.