Bogati vikend za Školu nogometa, juniori protiv Zagreba, pioniri i kadeti protiv Solina, u Koprivnici se igra “Mala Liga prvaka”

05.10.2018.


Bogati sportski vikend je pred mladim nogometašima Slaven Belupa. Polaznici Škole nogometa igrat će ovog vikenda čak 10 utakmica i jedna turnir. Što se tiče subotnjeg programa, limači I i mlađi pioniri I ugostit će na terenu s umjetnom travom, na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš, vršnjake Bjelovara, a utakmice će se igrati s početkom u 10, odnosno 11 sati. Limači II, mlađi pioniri II i stariji pioniri II gostuju kod Varteksa u Varaždinu.

U nedjelju će juniori I gostovati kod Zagreba, dok će kadeti I i stariji pioniri I ugostiti na umjetnoj travi vršnjake Solina. Utakmice će se igrati s početkom u 14, odnosno 15:30 sati. Kadeti II i juniori II gostuju kod Križevaca.

Istaknimo i da će Nogometni klub Slaven Belupo ove nedjelje biti domaćin turnira “Mala Liga prvaka” na kojem će se natjecati dječaci rođeni 2010. i 2011. godine. Osim Slavena, na turniru će sudjelovati i NK Olimpija iz Ljubljane, NK Maribor, NK Bistrica i DSR Lumini iz Varaždina. Mladi nogometaši svoje će utakmice igrati na glavnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek Apaš, a prva utakmica na rasporedu je od 13 sati.