Bivši trener Slaven Belupa i svjetski viceprvak Zlatko Dalić postao ambasador našeg sponzora – Podravke

27.07.2018.


Trener svjetskog viceprvaka, nogometne reprezentacije Hrvatske, i bivši trener Slaven Belupa Zlatko Dalić postao je brand ambasador našeg sponzora – Podravke. Dalić je ugovor potpisao s predsjednikom uprave Podravke i zamjenikom predsjednika Slaven Belupa Marinom Pucarom.

– Od danas je Zlatko Dalić ambasador Podravke i ovim Ugovorom o suradnji zajedničkim naporima nastavljamo s promocijom naših proizvoda i brandova i to ne samo na domaćem nego i na internacionalnim tržištima. Podravka i Zlatko Dalić dijele zajedničke vrijednosti, a to su izvrsnost, strast i ustrajnost i ovom suradnjom želimo povezati dva uspješna internacionalna branda te prenijeti našim potrošačima svih uzrasta poruku da se uz mnogo truda i rada u životu mogu ostvariti veliki rezultati. Globalni uspjeh naših Vatrenih trebamo iskoristiti i kao poticaj i za daljnju promociju hrvatskog gospodarstva na inozemnim tržištima – izjavio je prilikom potpisivanja Ugovora o suradnji predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar pišu službene stranice.

Evo što je po potpisu ugovora rekao Dalić.

– Podravka i ja dijelimo iste vrijednosti, radimo sa srcem naš posao i borimo se s izazovima ne samo na domaćem nego i na tržištima u svijetu. Ustrajemo u ostvarivanju svojih ciljeva i onda kada je teško te me veseli što svojim angažmanom mogu pomoći Podravki. Još jednom napominjem, da ovo što smo napravili u Rusiji, nije samo moj uspjeh nego su tu prvenstveno zaslužni igrači koji su dali sve od sebe i koji su svojim zajedništvom, upornošću i prkosom pokazali da se samo tako mogu ostvariti ovakvi rezultati. Nadam se da ćemo to zajedništvo prenijeti i u ostale segmente društva i svi zajedno krenuti naprijed – rekao je Dalić.

Nogometni klub Slaven Belupo ponosan je na svog sponzora Podravku i trenera Hrvatske Zlatka Dalića te na njihovu suradnju.