BIVŠI IGRAČ ZAGREBA I ISTRE 1961 IGOR JUGOVIĆ POTPISAO ZA SLAVEN BELUPO

19.02.2013.


U našem klubu nakon dolaska Novinića iz austrijskog drugoligaša Lustenau, Jelavića (Hajduk) i Herenta (Koprivnica) odlučili su se za još jednu prinovu. Riječ je bivšem igraču Zagreba i Istre 1961 Igoru Jugoviću kojega su klupski čelnici u ponedjeljak navečer doveli u Slaven Belupo i s njim potpisali ugovor na godinu i pol.
Naši vezni igrači: Gregurina, Čanađija i Batarelo još su ozlijeđeni a proljetno prvenstvo je krenulo i odlučili smo se za Jugovića koji igra na mjestu zadnjeg veznog gdje nemamo osobitih rješenja. Jugović je ponikao u Zagrebu za koji je igrao četiri sezone, jedno vrijeme bio u Kazahstanu i nastupao za pulskog prvoligaša. Vjerujemo, da je to igrač koji će nam itekako dobro doći jer smo u veznom redu trenutačno ostali na mladom Brleku i Herentu – kazao je sportski direktor našeg kluba Roman Sovič.
Ovaj 24-godišnjak imati će pravo nastupa već u subotu kad Slaven Belupo u 21. prvoligaškom kolu dočekuje Inter iz Zaprešića s kojim će igrati na Gradskom stadionu s početkom u 15 sati. Bit će to utakmica u kojoj će naš klub nakon poraza s Hajdukom tražiti tri boda s kojima bi zadržao priključak za momčadima koje se bore za ulazak u Europu.
S dolaskom Igora Jugovića u Slavenu Belupu su odlučili da mladi Filip Takača do ljeta ode na posudbu kod trećeligaša Koprivnice.