BIT ĆE TO ZAHTJEVNA UTAKMICA, ALI VJERUJEM U NAŠU POBJEDU – KAZAO JE TRENER KOPIĆ

19.02.2016.


Nedjeljna utakmica s Osijekom vrlo je važna za Slaven Belupo jer će mu suparnik biti Osijek, koji na ljestvici ima samo bod manje i koji će u Koprivnici sigurno tražiti pozitivan rezultat.
Nema dvojbe da je toga i te kako svjestan trener Željko Kopić koji vjeruje da će njegova momčad igrati mnogo bolje nego u prošlom kolu s Hajdukom u Splitu i da će na svom prvom predstavljanu pred koprivničkim navijačima u proljetnom prvenstvu prikazati igru koja bi joj trebala osigurati sva tri boda.
Ovo je za nas svakako jako važna utakmica u kojoj ćemo nastojati pokazati da smo spremni za svaki izazov pa i za ogled s Osijekom, kojem je taj susret također od velikog značaja. Cijeli tjedan pripremali smo se za ovaj dvoboj i mislim da smo potpuno spremni za ono što nas očekuje. U odnosu na prošlu utakmicu s Hajdukom morat ćemo igrati agresivnije i snažnije posebno u veznom redu i napadu, bez grešaka u obrani,a borbenost nam mora biti na najvišoj razini jer samo tako možemo do bodova. Zbog kiše koja stalno pada travnjak sigurno neće biti u najboljem stanju, ali koliko će biti težak nama, toliko i njima– istaknu je Željko Kopić i nastavio:
Još nisam odlučio o početnom sastavu no u odnosu na Split bit će promjena. Nedostajat će nam Križman zbog tri žuta kartona te Paracki koji se još nije potpuno oporavio od ozljede, dok su Purić i Gregurina, također zbog ozljeda isto upitni – kazao je trener našeg kluba.
Kako su ovog tjedna pravo nastupa stekli vratar Blažević, Danac Soren Christensen i Mario Burić sigurno će konkurirati za sastav, a koji će od njih krenuti od samog početka ili će prigodu dobiti tijekom susreta odlučit će trener Kopić koji se vrlo pohvalno izrazio o njihovim kvalitetama.
Utakmica Slaven Belupo – Hajduk počet će u 15 sati, a vodit će je Jurica Mihalj iz Velike Mlake. Njegovi pomoćnici bit će Igor Krmar i Krunoslav Ambrinac (obojica iz Zagreba), dok je četvrti sudac Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), a delegatTomislav Gjajić (Kutjevo).