‘Bijeli’ bolji od ‘crnih’

21.06.2023.


Nogometaši Slaven Belupa danas su odigrali međusobnu prijateljsku utakmicu u kojoj su snage odmjerili ‘bijeli’ i ‘crni’. Nakon 90 minuta igre po izrazito teškim uvjetima zbog visoke temperature na glavnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš ‘bijeli’ su slavili s uvjerljivih 5:1.

U prvom poluvremenu posebno su se istaknuli Hoxha i Mioč. Hoxha je zabio za 1:0 u 9. minuti, a zatim je dva puta, u 20. i 22. minuti, asistirao Mioču za uvjerljivu prednost nakon prvih 45 minuta. U nastavku su susreta, Mađarić u 53. i Mrdaković u 80. minuti, potvrdili pobjedu ‘bijelih’, dok je Mihalić u posljednjoj minuti postigao počasni pogodak.

Slavenaši već sutra nastavljaju s treninzima i pripremama za novo prvenstvo. Sutra je na rasporedu jedan trening, u petak dva, a u subotu utakmica s Mladosti u Sigecu Ludbreškom koja će se igrati s početkom u 18 sati.

‘Bijeli’: Sušak (od 46. Šašek) – Hlevnjak, Kocijan (od 46. Ganžulić), Boras, Martinaga – Šakota, Marina (od 46. Mađarić), Mioč (od 46. Bošnjak), Hoxha (od 46. Mendelski) – Manaj (od 46. Žuškin), Mrdaković.

‘Crni’: Marković (od 46. Letica) – Krušelj, Eškinja, Tepšić, Riđan – Talys, Mudražija, Mihalić – Herceg, Vlašić, Mlinarić.