Berba zlatnih medalja mladih Slavenaša

17.01.2022.


Mladi nogometaši Slaven Belupa, Limači I, Limači II te Prednatjecatelji I i Prednatjecatelji II sudjelovali su na malonogometnom turniru u Kotoribi i osvoji čak tri zlatne medalje.

Limači I trenera Domagoja Baričića osvojili su zlatnu medalju. Nakon prvog mjesta u grupi, u polufinalu su svladali ŠN Međimurec Sloboda s 5:0, a u finalu Mladost iz Preloga s 5:1. Najboljim igračem turnira proglašen je Niko Nestić, a najbolji strijelac bio je Vito Volf.

Limači II su pod vodstvom trenera Olivera Drvoseka i Dejana Ruka osvojili prvo mjesto u skupini te u polufinalu svladali Mladost iz Preloga s 3:o i u finalu Đurđevac s 3:1. Najefikasniji u redovima naših limača bio je Luka Škudar s četiri pogotka, a najboljim igračem turnira proglašen je Luka Knapić.

Treće prvo mjesto osvojili su Prednatjecatelji I pod vodstvom trenera Josipa Teteca i to bez primljenog pogotka na turniru! Luka Glavina proglašen je najboljim golmanom turnira, a Stjepan Trtnjak najboljim strijelcem.

Naši najmlađi predstavnici, Prednatjecatelji II, trenera Bojana Tucakovića do polufinala su stigli bez poraza, a onda s dva minimalna poraza na kraju osvojili četvrto mjesto.

Bravo za sve mlade Slavenaše na odličnim rezultatima!

Limači I: Maronić, Markić, Kajić, Pintar, Legemec, Kos, Trakoštanec, Horvat, Nestić, Vukašinović, Vresk, Volf. Trener: Domagoj Baričić.

Limači II: Škudar, Kosi, Mouratidis, Vezijak, Knapić, Jozić, Kovač, Đurec, Raletić, Markić, Balent. Treneri: Oliver Drvosek, Dejan Ruk.

Prednatjcatelji I: Glavina, Kos, Vezijak, Palčić, Flis, Trtnjak, Filipović. Trener: Josip Tetec.

Prednatjecatelji II: Jambrek Teo, Jambrek Leon, Išvan, Miklošić, Medenjak, Wolfling, Jakupanec, Bači, Ivančan. Trener: Bojan Tucaković.