Berba bodova pionira, kadeta i juniora

12.11.2023.


Tri od tri! I više nego uspješnu nedjelju imali su pioniri, kadeti i juniori Slaven Belupa.

Juniori su pod vodstvom Marija Gregurine slavili s uvjerljivih 0:3 u Zagrebu protiv Kustošije. Pogotke vrijedne tri boda postigli su Jagušić u 69., Mrdaković u 76. i Vlašić u 88. minuti susreta. Novom pobjedom naši juniori “skočili” su na 13. mjesto prvenstvene ljestvice s 11 osvojenih bodova.

Uvjerljivi su bili i naši kadeti koji su u Koprivnici bili bolji od Lučkog rezultatom 4:1. Za momčad trenera Vedrana Purića mrežu su tresli Aščić i Ivančić u prvom, te Vrančić i Marić u drugom poluvremenu. Kadeti su trenutno šestoplasirana momčad prvenstva sa 16 osvojenih bodova.

Berbu bodova u današnjim prvenstvenim utakmicama u najranijem terminu, također protiv Lučkog, započeli su pioniri golovima Kutleše u 39. i Kolara u 69., momčad trenera Karla Galinca osvojila je svoj deseti bod ove sezone, što ju čini 11. na prvenstvenoj ljestvici.

Bravo, dečki!

Sastav juniora: Šašek, Riđan, Matejaš, Mrkela, Petrović, Žuškin, Bošnjak, Vlašić, Jagušić, Kaurin, Krušelj. Još su igrali Krstanović i Mrdaković. Trener: Mario Gregurina.

Sastav kadeta: Kolar, Habijanec, Ivanda, Ivančić, Bukal, Krapec, Sokač, Aščić, Marić, Glavica, Kucel. Još su igrali Podhraški, Sremec, Vrančić, Šargač, Gale, Tomić i Bilješko. Trener: Vedran Purić

Trener: Vedran PurićSastav pionira: Trupković, Danković, Blaguški, Jerčinović, Kutleša, Bosek, Mitrović, Zrinski, Matulin, Kolar, Lukić. Još su igrali Šomoci, Premec i Špoljarić.
Trener: Karlo Galinec.