BATARELO PRISTUPIO NAŠEM KLUBU

29.06.2012.


Iako je bilo određenih dvojbi, Ante Batarelo je s našim klubom potpisao dvogodišnji ugovor i zajedno s ostalim igračima jučer poslije podne obavio prvi trening.

Batarelo (27) je rodom iz Splita koji je igrao za Hajduk, Solin, Hrvatski dragovoljac, Inter i pod vodstvom trenera Igora Pamića za Karlovac i Istru 1961, za koju je nastupio i u posljednjem kolu prošlog prvenstva sa Slavenom Belupom na koprivničkom stadionu (2:2).

Dolaskom ovog iskusnog i provjerenog igrača za farmaceute je, uz raniji dolazak Delića i Raka prijelazni rok najvjerojatnije završen.

S Batarelom smo bili stalno u kontaktu, doveli smo ga ciljano za igru u veznom redu i mislim da smo obavili dobar posao. Na neki način za nas je prijelazni rok završen, osim ako se ne dogodi da netko od naših igrača za dobru novčanu ponudu koju bi dobio klub ode u drugu sredinu, odnosno u inozemstvo – kazao je Roman Sović sportski direktor Slavena Belupa i nastavio:

Još nismo napravili potpunu selekciju igrača koji se nalaze na pripremama ali i to ćemo uskoro završiti, najvjerojatnije sljedećeg tjedna. Prema do sada viđenom na treninzima i prijateljskim utakmicama u novoj sezoni ćemo opet imati dobar sastav i pokazati da nam je mjesto i dalje u prvoligaškom vrhu – zaključio je Sović.

Trener Ferenčina također je zadovoljan dolaskom Batarela čije kvalitete itekako dobro poznaje:

Vrlo je motoričan, može igrati na nekoliko mjesta, a njegova borbenost nije upitna. U momčadi sam uvijek želio imati igrače koji imaju brzinu i koje iznad svega krasi požrtvovnost bez koje nema dobre igre. S dolaskom Delića, Raka i Batarela možemo u igru u kojoj će biti puno trke i zalaganja, što će sigurno zadovoljiti i naše navijače – napomenuo je trener Slavena Belupa.