Bačelić Grgić u idealnoj postavi 18. kola, Dolčekova asistencija potez kola

01.02.2019.


Veznjak Slaven Belupa Stipe Bačelić Grgić postigao je pogodak protiv Rijeke za 1:1 u 85. minuti i tako donio bod našoj momčadi u prvoj prvenstvenoj utakmici u 2019. godine. Zaradio je tako Bačelić Grgić za svoju prezentaciju mjesto u idealnih jedanaest 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Veznjak je protiv Rijeke zaradio deset bodova. Nakon 18. kola, što se naše momčadi tiče Marković ima 20 bodova, Bogojević 15, Mendy i Bačelić Grgić 10, Lima 5, Filipović 8, a Šarlija 4. Prvi u ukupnom poretku je Dinamov Atiemwen sa 103 boda.

– Drago mi je da sam u idealnih 11, ali draže mi je da smo osvojili bod protiv jake Rijeke. Momčad će uvijek izbaciti pojedinca, a tko će od nas to biti najmanje je bitno. Bitan je samo dobar rezultat jer nogomet igramo zbog pobjeda. U potpunosti smo koncentrirani na utakmicu s Istrom i idemo se ‘baciti na glavu’ za sva tri boda – rekao je Bačelić Grgić.

Istaknimo i da je asistencija Ivana Dolčeka proglašena potezom kola. Mladi Slavenaš primio je loptu koju mu je spustio Krstanović, prebacio je svog čuvara i glavom uposlio Bačelić Grgića.