AUSTRIJANCIMA DALI "SEDAM KOMADA"

29.05.2012.


Jučer je započelo natjecanje na najstarijem turniru za mlade nogometaše do 20 godina starosti koji se održava pod nazivom Kvarnerska rivijera, na kojem sudjeluje drugu godinu za redom i mlada momčad Slavena Belupa.

Farmaceuti su u svom prvom nastupu odlično startali u skupini A, čije se utakmice igraju u Ličkom Osiku i Gospiću, gdje su sjajnom igrom svladali vršnjake austrijskog prvoligaša Sturma – 7:1.

Austrijanci su poveli pogotkom Schmieda u 35. minuti, ali su mladi Koprivničanci ubrzo izjednačili golom Brleka. U nastavku susreta mladići našeg kluba potpuno su se razigrali i došli do visoke pobjede. Čak četiri pogotka do isteka 90. minute postigao je Maretić, najbolji igrač susreta, a dva je još dao Abramović za konačnih 7:1.

SLAVEN BELUPO: Marković, Dominić, Pašalija, Petanjek (od 65. Brzoja), Drvarić (od 72. Bubnjić), Brlek, Maretić, Kuprešak (od 65. Mičunović), Abramović (od 78. Jambor), Deković, Herent (od 56. Janjiš). Trener: Josip Omrčen-Čeko.

U drugom kolu A skupine mladići Slavena Belupa odmjerit će snage s odgovarajućim sastavom Croatije iz Ličkog Osika, dok će se u drugoj utakmici sastati Sturm – Maribor.

Prve dvije momčadi iz A skupine plasirat će se u daljnje natjecanje Kvarnerska rivijera.