Antonijo Ježina novi je vratar Slaven Belupa: “Veselim se prvom treningu s ekipom i jedva čekam start prvenstva da svi zajedno krenemo po željeni rezultat”

16.07.2019.


Antonijo Ježina novi je igrač Slaven Belupa. Vratar rođen 5. lipnja 1989. godine na Murteru u svojoj je karijeri branio boje Zadra, Istre i Dinama u Hrvatskoj te Antwerpena u Belgiji. Ukupno je u svojoj karijeri među vratnicama bio više od 150 puta, a valja istaknuti da je upisao jedan nastup za A selekciju Hrvatske te pet nastupa za U-21 reprezentaciju. Ježina je u Koprivnicu stigao danas, a sutra će odraditi prvi trening sa svojom novom momčadi.

– Razmatrajući ponude koje sam imao odlučio sam ne otići u inozemstvo, nego se vratiti u Hrvatsku. Odluka je pala na Slaven Belupo jer je jedan stabilan prvoligaš, s velikim kontinuitetom u Prvoj ligi. Također, razgovor s direktorom Šimunovićem, trenerom Sertićem i Bačelić Grgićem, koji je moj veliki prijatelj, te visoke ambicije kluba u ovoj sezoni uvelike su olakšali moju odluku. Veselim se prvom treningu s ekipom i jedva čekam start prvenstva da svi zajedno krenemo po željeni rezultat. Što se mene osobno tiče, želim što prije uhvatiti ritam treninga i želim biti bez ozljeda. Najvažnije mi je da na svakom treningu pružim svoj maksimum, nametnem se treneru i ulovim kontinuitet utakmica  – rekao je novi igrač Slaven Belupa.

Ježina je potpisao dvogodišnji ugovor, a u naš klub stiže kao slobodan igrač. Antonijo, dobrodošao i sretno ti!