Ante Crnac transferiran u Raków u jednom od najvećih transfera u povijesti kluba

01.09.2023.


Ante Crnac napustio je redove Slaven Belupa u jednom od najvećih transfera u povijesti našeg kluba te karijeru nastavlja u Poljskoj. Crnac je danas postao novi član Rakówa, prvaka Poljske koji će se ove sezone natjecati u Europskoj ligi.

Sada već bivši krilni napadač našeg kluba u Koprivnicu je stigao siječnju 2022. te je od tada upisao 56 nastupa u dresu Slavena. Ukupno je postigao 11 pogodaka te upisao dvije asistencije.

– Prije svega, zahvalio bih se svima u klubu na ukazanom povjerenju od kada sam stigao u Koprivnicu. Zaista sam se osjećao ugodno u Slavenu. Bilo je uspona i padova, ali ja ću pamtiti samo lijepe trenutke. Nadam se da sam se odužio svojim pristupom i zalaganjem. Želio bih svojim dosadašnjima suigračima, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće, zaželjeti svu sreću u nastavku prvenstva. Uz predan rad vjerujem da će ostvariti zacrtane ciljeve. Naravno, ne smijem zaboraviti ni Podravske štuke koje su nas bodrile bez obzira na rezultate i davale nam dodatnu motivaciju na svakoj utakmici. Učinile su da utakmice u Koprivnici budu posebnije. Ostajem veliki navijač Slaven Belupa. Sretno! – rekao je Crnac na odlasku iz kluba.

Zadovoljstvo transferom nije skrivao ni direktor kluba Aleksandar Aleksovski.

– Čestitao bih Anti na velikom transferu. Prelazak u prvaka Poljske i momčad koja je ove godine bila na pragu Lige prvaka dovoljno govori o njegovom potencijalu. Ante je zaslužio ovo svojim zalaganjem i prezentacijama na terenu i ja mu mogu samo poželjeti da se nastavi razvijati u istom smjeru i postane hrvatski seniorski reprezentativac. S druge strane, naš klub je ostvario još jednom jedan veliki transfer mladog igrača. To je naš put i tako ćemo nastaviti. Traženje mladih potencijala koji nam mogu pomoći na terenu, a onda i transferom poput ovog – rekao je Aleksovski.

Ante, hvala ti na svemu što si učinio za Slaven Belupo i sretno!