ANTE ČAČIĆ UVJEREN U POBJEDU SA ZADROM

21.05.2015.


U posljednjoj ovosezonskoj utakmici pred svojim navijačima Slaven Belupo u petak dočekuje momčad Zadra, koja se dva kola prije kraja prvenstva nalazi na samom začelju.
Iako su farmaceuti favoriti očekuje ih vrlo zahtjevan susret jer gosti najavljuju da će u Koprivnici ići na pobjedu s kojom bi stekli izglede za prvoligaški opstanak.
U susretu sa Zadrom očekujem našu dobru igru i vjerujem u pobjedu s kojom bi se na najljepši način oprostili od naših navijača i još jednom pokazali da zaista igramo prvoligaški nogomet. Sretan sam što smo dva kola prije kraja prvenstva osigurali prvoligaški status i to u dosta izjednačenom natjecanju u kojem smo bili posljednji, a sada smo na šestom mjestu – istaknuo je trener Slavena Belupa Ante Čačić i nastavio:
Davor Vugrinec koji se oprašta od nogometa bit će u početnom sastavu, dok će zbog ozljede izostati Edson, a također zbog ozljeda su upitni Purić i Geng. No, imat ćemo sastav koji može osvojiti bodove sa Zadranima – zaključio je Ante čačić.
Utakmica počinje u 18 sati a vodit će je glavni sudac Marko Matoc iz Zaprešića. Njegovi pomoćnici bit će Ivica Modrić i Igor Krmar, dok je četvrti Ivan Vučković (svi iz Zagreba). Delegat: Mladen Žugec (Sveta Nedjelje).
SLAVEN BELUPO i PAN na posljednjem prvenstvenom ogledu na koprivničkom stadionu posjetitelje utakmice častit će s tisuću čaša piva, koje će navijači moći konzumirati u poluvremenu susreta. Bit će to još jedan poklon sponzora našeg kluba vjernim navijačima za bodrenje u dosadašnjem prvenstvu u kojem su farmaceuti opravdali očekivanja i ostali među prvoligašima.