ANTE ČAČIĆ: U SUSRETU S ISTROM 1961 OČEKUJEMO POBJEDU

19.02.2015.


Slaven Belupo u petak u prvenstvenom susretu s Istrom 1961 otvara proljetnu prvoligašu sezonu pred svojim gledateljstvom, jer je prve dvije utakmice igrao u gostima kod Zagreba i Hajduka.

Za našu momčad ogled s Puljanima od najveće je važnosti, što je danas na konferenciji za novinare istaknuo i trener Ante Čačić:

Utakmica s Istrom za nas ima ogromno značenje, usudio bih reći i dvostruku vrijednost jer naši suparnici imaju samo dva boda manje od nas. Naravno da očekujem pobjedu, vjerujem u momčad koju vodim i mislim da uz agresivnu i borbenu igru možemo ostvariti uspjeh, te doći do željenog cilja. Nedostajat će nam Edson zbog čega još imam neke dvojbe za mjesto na lijevom boku, ali i to ću riješiti – istaknuo je trener našeg kluba i nastavio:

Istra je dobra momčad koja je posebno opasna u gostima i zato moramo biti jako oprezni. Iako je na nama određeni pritisak zbog domaćinstva uvjeren sam da ćemo to prebroditi i na kraju biti zadovoljni krajnjim ishodom – zaključio je Ante Čačić.

Utakmica se igra s početkom u 18 sati, a sva četvorica sudaca su iz Splita. Glavni je Duje Strukan, njegovi pomoćnici su Mario Pepur i Hrvoje Radić, dok je četvrti Goran Gabrilo. Delegat je Antun Valić (Slavonski Brod).