ANTE ČAČIĆ: U PULU IDEMO PO POZITIVAN REZULTAT

29.04.2015.


Nakon izgubljenih bodova na svom stadionu s Hajdukom, Slaven Belupo u 31. kolu prvoligaškog natjecanja u četvrtak gostuje kod Istre 1961 u Puli koja se na prvenstvenoj ljestvici nalazi na osmom mjestu s pet bodova manje od naše momčadi.
Iako imamo bodovnu prednost još nismo osigurali prvoligaški opstanak, kao naravno ni Istra koja je u težem položaju i zato će to biti po meni kvalifikacijska utakmica. Pritisak je veći na domaćinu, ali nama također neće biti svejedno i zato očekujem da ćemo igrati ambiciozno i odlučno. Respektiramo Puljane, no vjerujem u pozitivan rezultat s kojim bi se još više približili našem cilju – što prije i matematički osigurati opstanak. U momčad se vraća Brlek koji je odradio tri javne opomene, dok ću o početnoj jedanaestorici odlučiti uoči susreta – naglasio je na konferenciji za novinare trener Slavena Belupa Ante Čačić, te dodao:
Istra ima nekoliko jako dobrih pojedinaca od kojih valja izdvojiti Radonjića i Z. Pamića te kvalitetnog trenera koji u igru unosi agresivnost na koju moramo odgovoriti. Po meni bi to trebala biti dobra utakmica u kojoj moramo razmišljati samo o našoj igri, bez imalo opuštanja, želimo li doći do našeg cilja – zaključio je Ante Čačić.
Susret Istra 1961 – Slaven Belupo počet će u 18 sati, a vodit će sudac Goran Gabrilo iz Splita. Njegovi pomoćnici bit će Goran Perica također iz Splita i Dario Vrabec, dok je četvrti sudac Fran Jović (obojica iz Zagreba). Delegat je Damir Čilić (Vinkovci).