ANTE ČAČIĆ: U KRANJČEVIĆEVU IDEMO PO SVA TRI BODA

06.02.2015.


Vremenske nepogode uz stalne snježne padaline itekako utječu na početak proljetnog dijela prvoligaškog nogometnog prvenstva, što se posebno odnosi na kontinentalni dio Lijepe naše …

Zbog takvih vremenskih uvjeta utakmica 20. kola Slaven Belupo – Zagreb koja se prema predviđenom rasporedu trebala igrati u Koprivnici, dogovorom klubova igrat će sena stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj i to u nedjelju 8. veljače s početkom u 17 sati.

Na današnjoj pressici koprivničkog prvoligaša uoči proljetnog prvenstva bili su nazočni trener Ante Čačić i napadač Mateas Delić.

Ulazimo u drugi dio natjecanja i to u vremenskim uvjetima koje nismo očekivali. No, iz toga se ne može i moramo se s time pomiriti. Nažalost, nismo imali previše vremena za temeljitije pripreme, kao ni za dovoljan broj prijateljskih utakmica od kojih smo odigrali sve tri. Ipak mislim da smo se dobro pripremili i da ćemo u drugi dio sezone krenuti sa snažnijim sastavom nego što smo ga imali jesenas. Nedostajat će nam ozlijeđeni Cesarec, ali dobili smo dva igrača koji su se potpuno oporavili, Parlova i Gregurinu. Imamo kvalitetu i to ćemo pokazati. I sa Zagrebom u gostima idemo na pobjedu – rekao je između ostalog trener Slavena Belupa Ante Čačić, dok je igrač Mateas Delić dodao:

Radili smo odlično i dobro smo se pripremili za ono što nas ovog proljeća očekuje. Zagreb je dobra momčad što se vidi iz njihovog plasmana, ali vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata. U Kranjčevićevu idemo dati sve od sebe i pokazati da nam je mjesto u prvoj, a ne u drugoj polovici ljestvice – zaključio je Mateas Delić.

Utakmicu će voditi Ante Vučemilović (Osijek), dok će njegovi pomoćnici biti Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek). Četvrti: Bruno Marić (Daruvar). Delegat: Ivan Šutalo (Osijek).