ANTE ČAČIĆ: SVAKA ČAST DOMAĆINU, ALI U SPLIT IDEMO PO BODOVE

05.03.2015.


Nakon susreta s Rijekom na Kantridi i osvojenog boda, farmaceuti odlaze na još jedno gostovanje. U subotu će seu Parku mladeži ogledati sa Splitom koji je prošle jeseni bio prvi suparnik koprivničkog prvoligaša i njegovom tada novom treneru Anti Čačiću.

Splićani su prije tog susreta imali čak osam bodova prednosti od Slavena Belupa koji sada, nakon 23 odigrana kola ima bod više od svog subotnjeg protivnika. Sve to ukazuje da je naša momčad na pravom putu i da se u ostali proljetnim utakmicama od nje može još mnogo očekivati.

Ovog proljeća od pet utakmica samo smo jednu igrali kod kuće i u Splitu ćemo sve učiniti da dođemo do novih bodova. Neće nam biti lako jer su oni vrlo iskusna momčad, ali to nas previše ne zanima već samo naša igra. Nedostajat će nam Grgić zbog tri žuta kartona i ozlijeđeni Edson, tako da ću na jednom od stoperskih mjesta morati tražiti drugo rješenje. Još se nisam odlučio, što ću učiniti nakon posljednjeg treninga – naglasio je Ante Čačić i nastavio:

Svaka čast domaćinu koji će isto tako tražiti sva tri boda, no mi ćemo nastojati da u tome ne uspije. Vjerujem, da ćemo igrati bolje nego na Kantridi, da nećemo imati toliko tehničkih grešaka i da ćemo pokazati još veću borbenost i zalaganje kako bi ostvarili naš cilj – završio je trener našeg kluba.

Utakmicu, koja se igra u 17 sati vodit će Marin Vidulin (Kanfanara), dok će njegovi pokrajnji biti Goran Perica (Šibenik) i Ivica Radošević (Gospić). Četvrti je sudac Željko Frković također iz Gospića, a delegat Branko Bebić (Metković).