ANTE ČAČIĆ: S LOKOMOTIVOM NAS ČEKA JOŠ JEDNA VRLO VAŽNA UTAKMICA

14.05.2015.


Slaven Belupo se nalazi pred još jednim izazovom! U 34. prvenstvenom kolu u petak gostuje kod četvrtoplasirane Lokomotive koja ima tri boda više i koja u posljednjih nekoliko utakmica ne zna za uspjeh.
No, trener naše momčad Ante Čačić ne razmišlja o tome već o igri s kojom će se suprostaviti Lokosima koji su ovog tjedna promijenili trenera i koji su još uvijek najozbiljniji kandidati za plasman među četiri najbolje ekipe.
Pred nama je opet jedna vrlo važna utakmica u kojoj ćemo nastojati doći do povoljnog rezultata, koji bi nam i matematički osigurao prvoligaški status i samo me to zanima. Ozračje u momčadi je vrlo dobro što ohrabruje uoči susreta u Kranjčevićevoj i mogu reći da se nadam još jednoj našoj dobroj igri – kazao je Ante Čačić te na upit novinara rekao:
O konačnom plasmanu razmišljat ću nakon susreta s Lokomotivom, ali želim istaknuti da imamo kvalitetu s kojom možemo ravnopravno igrati sa svakim prvoligašem. Lokomotiva u svom sastavu ima darovite i kvalitete igrače, malo je ušla u lošu seriju i bio bih zadovoljan da s njom nastavi i s nama. Jasno, da mnogo toga ovisi o našoj igri, a početni sastav odredit ću uoči utakmice – završio je trener Slavena Belupa Ante Čačić pod čijim je vodstvom naš klub po osvojenim bodovima odmah iza Dinama i Rijeke, a prije njegovog dolaska bio je posljednji na ljestvici.
Utakmica Lokomotiva – Slaven Belupo počet će u 18 sati, a vodit će je sudac Duje Strukan iz Splita. Njegovi pomoćnici bit će Hrvoje Barišić (Osijek) i Hrvoje Radić (Split). Četvrti je Goran Gabrilo (Split), a delegat Jure Zečević (Knin).