ANTE ČAČIĆ: RIJEKA JE FAVORIT ALI NIJE BARCELONA

27.02.2015.


Nakon osvojena tri boda s Istrom, koja su itekako značajna za Slaven Belupo, naša momčad u sljedećem prvoligaškom kolu gostuje kod Rijeke na Kantridi.

Bit će to susret s jednom od najboljih ekipa u hrvatskom prvenstvu koja uz vodeći Dinamo ima i najviše osvojenih bodova.

Na konferenciji za novinare uoči odlaska na Kantridu trener farmaceuta Ante Čačić vrlo je razložno razmišljao o subotnjem susretu.

Nema dvojbe da je Rijeka favorit, ali isto tako sam svjestan da nije Barcelona i da nismo bez izgleda. Naravno, ako odigramo kao što smo igrali na našem posljednjem gostovanju s Hajdukom u Splitu, gdje smo i uz poraz pokazali dobar i kvalitetan nogomet. Kod Rijeke nećemo ići na izlet, već ćemo se nastojati što bolje suprostaviti i pokušati je iznenaditi – istaknuo je Ante Čačić i nastavio:

U našem sastavu bit će određenih promjena, nedostajat će nam ozlijeđeni Edson i Vugrinec, dok će za momčad kandidirati novopridošli napadač Ejupi koji je stekao pravo nastupa. O početnoj jedanaestorici odlučit ću uoči utakmice – rekao je između ostalog trener naše momčadi.

Utakmica Rijeka – Hajduk počet će u 17 sati uz izravni prijenos na MAXtv, a vodit će je zagrebački sudac Marko Matoc. Njegovi pomoćnici bit će Siniša Premužaj (Varaždin) i Dario Vrabec (Zagreb). Četvrti sudac je Dario Mlakar također iz Zagreba, a delegat Dražen Posavec (Lepoglava).