ANTE ČAČIĆ: OSVOJENI BOD S RIJEKOM ZA NAS JE USPJEH

05.05.2015.


Iako bez petorice standardnih, uz dvojicu novaka – Marka Martinagu (17) i Davida Arapa (20) koji su u potpunosti opravdali povjerenje trenera Čačića, Slaven Belupo je osvojio vrlo važan bod s drugoplasiranom Rijekom i pokazao da se borbenošću i zalaganjem uvijek može do pozitivnog rezultata.
Koprivničanci su odlično krenuli i došli u vodstvo već u prvoj minuti kada je Mirić kao od šale prošao riječku obranu, loptu uputio pred vrata Vargića koju je Petar Mišić lakoćom poslao u njegovu mrežu.
Nažalost, zadovoljstvo naše momčadi i njenih navijača kratko je trajala, jer su Riječani pogotkom Balaja tri minute kasnije poravnali rezultat za konačnih 1:1.
Prema prikazanoj igri i prigodama neodlučeni rezultat najrealniji ishod ali zadovoljniji mogu biti farmaceuti jer im osvojeni bod mnogo znači u borbi opstanak i uoči sljedećeg susreta u petak sa Splitom, opet na koprivničkom stadionu.
Za nas je to ogroman remi i to sa suparnikom koji ima 30 bodova više i koji u svakom ogledu traži rezultat.Imali smo dosta problema uoči utakmice jer nam je zbog ozljeda i žutih kartona nedostajalo nekoliko prvotimaca, ali sve smo prebrodili. Čestitam igračima na igri i rezultatu, a vrlo sam zadovoljan s dvojicom debitanata – Davidom Arapom i Markom Martinagom. Sada se potpuno okrećemo Splitu s kojim ćemo na raspolaganju imati veći broj igrača i sigurno snažniju momčad nego što smo je imali s Riječanima – rekao je trener Slavena Belupa, Ante Čačić.