ANTE ČAČIĆ: OD SVAKOG NAŠEG IGRAČA OČEKUJEMO DA UPRAVO S DINAMOM PRUŽI SVOJ MAKSIMUM

12.12.2014.


Više nego sjajna bodovna berba Slavena Belupa otkako je na njegovo kormilo došao trener Ante Čačić potpuno je promijenila ozračje u našem klubu.

Više nitko ne dvoji da su farmaceuti momčad za veće dosege i da se u koštac mogu uhvatiti sa svakim hrvatskim prvoligašem, pa i s jesenskim prvakom Dinamom kod kojega gostuju u nedjelju.

Nije potrebno govoriti tko je Dinamo i svjesni smo da nas očekuje vrlo teška utakmica u kojoj možemo igrati rasterećeno, ali iznad svega odgovorno. Nema dvojbe da je Dinamo favorit koji ima niz kvalitetnih igrača, ali mi se u Maksimiru želimo predstaviti u što boljem izdanju i pokazati da su naši posljednji rezultati plod rada i uigranosti. Nedostajat će nam Crepulja zbog tri javne opomena, ali se u momčad vraća Paracki – naglasio je na konferenciji za novinare trener našeg kluba Ante Čačić i nastavio:

Svaka utakmica je nova priča pa tako i s Dinamom. Za nas je najvažnije da budemo svoji kao što smo bili s Lokomotivom, Splitom, Zadrom i Osijekom, te u posljednjoj jesenskoj utakmici pokazati da možemo i više. Ima razloga da tako razmišljam i vjerujem da ćemo s Dinamom biti pravi. Od svakog igrača očekujem da upravo s našim najboljim klubom pruži svoj maksimum – rekao je između ostalog trener Ante Čačić.

Utakmica s Dinamom u Maksimiru igrat će se u nedjeljnom terminu (15 sati), a vodit će je sudac Marko Matoc iz Zagreba. Njegovi pomoćnici bit će Jerko Crnčić (Vrbovec) i Davor Kožarec (Domaslovec). Četvrti je Jurica Mihalj (Velika Mlaka), a delegat Damir Čilić (Vinkovci).