ANTE ČAČIĆ JE S FARMACEUTIMA VIŠE NEGO USPJEŠNO ZAVRŠIO JESENSKU SEZONU

15.12.2014.


Slaven Belupo je više nego uspješno završio jesenski dio prvenstva osvojivši sedmo mjesto, iako je nekoliko kola prije kraja čvrsto držao posljednju poziciju.

S dolaskom novog trenera Ante Čačića koprivnički prvoligaš je krenuo uzlaznom linijom svladavši Splita, Zadra i Osijeka, osvojio bod s Lokomotivom te izgubio samo od jesenskom prvaka Dinama.

S 20 osvojenih bodova farmaceuti mirno mogu čekati proljetni nastavaka u kojem ih u 20. prvenstvenom kolu u veljači očekuje domaći susret sa Zagrebom.

Kad sam došao u Koprivnicu bili smo bod ispod pretposljednjeg Zadra a sada imamo sedam više. S Dinamom u Maksimiru s kojim smo izgubili dobio sam neke odgovore i ukupno sam zadovoljan. Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj smo se dobro suprostavili kvalitetnijim domaćinima i pokazali da uz neke korekcije možemo igrati s našim najjačim klubovima. Usto, igrali smo otvoreno i u gostima postigli dva pogotka najboljoj prvoligaškoj obrani – kazao je nakon maksimirskog ogleda trener Slavena Belupa Ante Čačić, te dodao:

Sada nam slijedi zimski odmor, a onda pripreme za proljetni dio natjecanja u kojem očekujem još bolje rezultate. Uvjeren sam da više ne moramo razmišljati o prvoligaškom opstanku – zaključio je trener farmaceuta koji se svojim povratkom za prvog stručnjaka našeg kluba pokazao u sjajnom i očekivanom izdanju.