ANTE ČAČIĆ: IMAMO MOMČAD KOJA SE MOŽE SUPROSTAVITI HAJDUKU

13.02.2015.


Zbog zimskih vremenskih uvjeta i terena koji su na koprivničkom stadionu pokriveni snijegom, Slaven Belupo je u srijedu otputovao na nedjeljnu utakmicu s Hajdukom za koju se priprema u Trilju, Sinju i Hrvacama, gdje trener Ante Čačić uigrava momčad za nastup na Poljudu.

Nitko ne dvoji, da će to biti još jedan veliki ispit za farmaceute koji kod “bilih” u prvoligaškom prvenstvu još nisu osjetili pobjednički uzlet.

Utakmica sa Zagrebom ostala je iza nas, osobno mislim da smo nesretno izgubili jer smo uz nekoliko sjajnih prigoda propustili realizirati jedanaesterac i sada smo naravno potpuno okrenuti Hajduku. Za raniji odlazak u Dalmaciju odlučili smo se zbog treninga u uvjetima koji nas očekuju na poljudskom travnjaku i naravno uigravanju momčadi koja će se suprostaviti Splićanima – kazao je Ante Čačić te naglasio:

Susret s Hajdukom je za nas jedna od lakših utakmica jer nemamo što izgubiti, a ostvarimo li pozitivan rezultat možemo mnogo dobiti. Uvjeren sam da ćemo igrati bolje nego u Kranjčevićevoj i pokazati da imamo kvalitetu. Zbog ozljeda s nama neće biti Gregurina, Vugrinec i naravno Cesarec koji ima velikih problema s gležnjem, ali možemo sastaviti dobru momčad – zaključio je trener našeg kluba.

Utakmica Hajduk – Slaven Belupo igra se u nedjelju u 17 sati, vodi je Tihomir Pejin (Osijek), dok će njegovi pomoćnici biti Goran Pataki (Đakovo) i Dejan Berger, a delegat Dario Bel (obojica iz Osijeka).