Alves Pereira Oliveira Talys novi je igrač Slaven Belupa

18.07.2022.


Alves Pereira Oliveira Talys, lijevi bek rođen 10. veljače 1999. godine u brazilskoj Itabuni, novi je igrač Slaven Belupa!

Talys je od danas novi igrač našeg kluba, a potpisao je dvogodišnji ugovor. Dobro je znan nogometnoj javnosti koja ga je mogla upoznati kroz 48 utakmica za Osijek u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Osim za momčad s istoka Hrvatske, igrao je i za mađarski Honved i ciparski Pafos. Trener Zoran Zekić imat će ga na raspolaganju već od utakmice s Dinamom u subotu.

– Sretan sam što sam stigao u Koprivnicu i Slaven Belupo. Znam što ovaj klub znači u Hrvatskoj i koliko je organiziran. Jedva čekam zaigrati i opravdati povjerenje koje su mi pružili u klubu. Znam jezik, poznam ligu i igrače pa mi neće trebati previše vremena za prilagodbu. U svlačionici imamo nekoliko iskusnih i dokazanih igrača i dosta mladih za koje vjerujem da će ‘gristi’ kako bi dokazali da su spremni za najveće izazove. Ako tako bude na svakoj utakmici, vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat ove sezone – rekao je Talys po potpisu ugovora.

Dobro došao i sretno!