Aleksandar Aleksovski novi je direktor Slaven Belupa

22.03.2021.


Aleksandar Aleksovski novi je direktor Slaven Belupa. Odluka je to koju je na prijedlog Odbora za hitnost donijela Uprava kluba na danas održanoj Sjednici. Ovom odlukom prihvaćena je ostavka dosadašnjeg direktora Kluba Zvonimira Šimunovića koju je podnio sredinom veljače iz osobnih razloga te nakon deset godina rada napušta redove koprivničkog prvoligaša.

– Dođe vrijeme kad čovjek zbog raznoraznih okolnosti jednostavno osjeti da je gotovo i da je vrijeme za rastanak. Zahvalio bih se svima s kojima sam u ovih deset godina surađivao, prvenstveno svojim najbližim suradnicima zaposlenicima kluba kao i svim trenerima, igračima i ostalom osoblju koji su u ovom periodu prošli kroz klub. Bilo je i lijepih i manje lijepih trenutaka, a prolazili smo ih uvijek zajedno kako smo to najbolje znali. Koliko dobro ocijenit će vrijeme. Želim klubu puno sreće i sportskih uspjeha u budućnosti i da dođe na one razine gdje mnogi očekuju da bi trebao biti – rekao je Zvonimir Šimunović.

Tridesetdvogodišnji Aleksovski je u Koprivnici završio Srednju ekonomsku školu, a u Zagrebu Pravni fakultet na kojem je stekao status magistra prava. 2016. godine položio je pravosudni ispit pri Ministarstvu pravosuđa Republike Hrvatske. Od 2018. do 2020. vodio je samostalni odvjetnički ured, a od 2021. postao je suvlasnik i direktor Odvjetničkog društva Aleksovski i Juršetić d.o.o.

Našem novom direktoru želimo puno sreće u radu u Nogometnom klubu Slaven Belupa, a dosadašnjem direktoru hvala za sve što je učinio za naš klub te puno sreće u budućnosti.