Izvješća s utakmica odigranih 4. i 5 . 02. 2017. god.


Juniori NK Slaven Belupo
Igrali su u Mađarskoj protiv druge momčadi NK Videoton. U sastavu bez igrača koji su priključeni seniorskoj momčadi izgubili su rezultatom 1:0. Igrom su se istakli Hlevnjak,A.Ribić i Čupić.
Juniori NK Koprivnica
Na umjetnoj travi Gradskog stadiona ugostili su seniorsku momčad NK Sokol iz Vratišinca. Pobijedili su rezultatom 1:0. Pobjedonosni pogodak postigao je Vrban, koji je ujedno bio i najbolji igrač u našoj momčadi.
Kadeti NK Slaven Belupo
Igrali su u Varaždinu protiv vršnjaka NK Varaždin. Iaku u okrnjenom sastavu i nakon vodstva NK Varaždin od 3:0 , uspjeli su pobijediti rezultatom 3:5.Četiri pogotka je postigao Bistrović , a jedan Liklin.U dobroj igri cijele momčadi istakli su se Brković, Liklin,Bistrović,Krištofić i Tumpić.
Kadeti NK Koprivnica
Igrali su u Sesvetama protiv NK Dubrava. Odigrali su rezultatom 1:1. Pogodak je postigao Stančir.Dobro su igrali Topolnjak, Lovnički i Kožarić.
Stariji pioniri NK Slaven Belupo i NK Koprivnice su igrali po dvije utakmice.
Stariji pioniri NK Slaven Belupo
U subotu su gostovali kod NK Varaždin , gdje su u bitno oslabljenoj postavi, bez 8 standardnih igrača, doživjeli debakl i izgubili sa 7:0.
U nedjelju su u punom sastavu izgubili od PMFC iz Pečuha rezultatom 1:2. Jedini pogodak je postigao Matoničkin.Igrom su se istakli : Malenović,Tumpić,Tolić i Matoničkin.
Stariji pioniri NK Koprivnica su u Varaždinu izgubili rezultatom 2:0.
U nedjelju su pobijedili PMFC rezultatom 3:1. Pogotke su postigli:Šantek,Bartolić i Ganžulić , koji je bio i naš najbolji igrač.
Mlađi pioniri NK Slaven Belupo
Igrali su u Koprivnici protiv NK Međimurje i izgubili rezultatom 1:3. Jedini pogodak za našu momčad je postigao Stanić.
Mlađi pioniri NK Koprivnica
Sudjelovali su na četvrtom predselektivnom turniru koji je igran u Bjelovaru.
Pobijedili su Viroviticu 3:0 (Čmrlec 2x i Krušelj),i NK Mladost Ždralovi 1:0 (Čmrlec). Nerješeno 1:1 igrali su sa NK Bjelovar (Piškor), a izgubili su od NK Križevci rezultatom 3:2.(Pigac i Medved).Igrom su se istakli: Piškor,Čmrlec,Pigac i Krušelj.