NOVI TRENER SLAVENA BELUPA TOMISLAV IVKOVIĆ ODRŽAO PRVI TRENING

26. October 2017.


Uprava Slavena Belupa za prvog stručnjaka kluba izabrala je Tomislava Ivkovića (57) koji je već danas stupio na dužnost i u prijepodnevnim satima održao prvi trening. Njegovi pomoćnici, po vlastitom izboru, bit će Zvonimir Jerbić koji će brinuti o tjelesnoj pripremi momčadi i Vladimir Balagović, dok će s vratarima i dalje raditi Branko Bali i Mario Hontić.

Tomislav Ivković ima iznimno bogatu igračku i reprezentativnu karijeru, a kao nogometni stručnjak bio je trener vratara u hrvatskoj reprezentaciji, zatim je bio pomoćnik u iranskom Persepolisu, dok je u Prvoj HNL samostalno vodio NK Međimurje i u dva navrata sadašnjeg prvoligaša zagrebačku Lokomotivu.

–  Odlučili smo se za Tomislava Ivkovića i sve smo brzo dogovorili. Očekujemo, da će naši prvoligaški rezultati s novim trenerom u nastavku prvenstva biti uspješniji te da će momčad igrati kvalitetan i prepoznatljivi nogomet – kratko je kazao direktor kluba Zvonimir Šimunović koji je prije današnjeg treninga igračima predstavio Tomislava Ivkovića.